KCMaas&Waal
KC Maas & Waal is opgericht op 21 september 1979. Erkend door de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland.
Algemene Informatie over alle trainingen Puppytraining Basis/Elementaire Gehoorzaamheidscursus Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheidscursus Gedragstherapie Tarieven
Made by Pride Webdesign
PAGE UP

Vervolgtraingen

Online inschrijven Online inschrijven

Honden die niet eerder bij ons cursus gelopen hebben, nemen wij eerst een instaptoets af, zodat wij het nivo kunnen bepalen.

VEG - Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheidscursus Duur: continu training, lestijden 45 minuten. Lidmaatschap verplicht. De oefeningen uit de EG worden verbeterd en er komen nieuwe oefeningen bij zoals los volgen, terug plaats, blijven liggen op afstand en nog veel meer. De VEG is ingedeeld in beginners en gevorderden. Na het behalen van het clubdiploma kunt u iedere keer een niveau hoger tot aan het GG I Obedience beginnersklasse, klasse 1 en klasse 2. Meer informatie vind u op: https://www.houdenvanhonden.nl/actief-met-je-hond/sporten-met-je-hond/fci-obedience/ Behendigheid Beginners: duur 12 weken, lidmaatschap verplicht. VEG geslaagd verplicht. Is uw hond sportief (en u ook) dan kunt u kiezen voor de Behendigheidstraining. Deze trainingen gebeuren onder vakkundige leiding van onze speciaal daarvoor opgeleidde trainers. Behendigheid of Agility. Agility, of behendigheid, is een sport waar het plezier van hond en eigenaar voorop staat. Bij Agility gaat het erom dat de hond een parcours bestaande uit verschillende hindernissen in een voorgeschreven volgorde foutloos en zo snel mogelijk aflegt. De handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven. Hij mag de hond of de hindernissen echter niet aanraken. De hond moet dus heel goed leren om op gesproken aanwijzingen en op lichaams-signalen snel en op de juiste manier te reageren. Bij agility wordt een groot aantal hindernissen gebruikt die een beroep doen op verschillende vaardigheden van de hond. Interesse ? Weet dan dat uw hond minimaal 14 maanden moet zijn, hij/zij sociaal moet zijn naar mensen en honden. Hij/zij zonder riem bij u moet blijven. Niet elke hond is geschikt voor behendigheid. De behendigheidstrainers beslissen of uw hond aan behendigheid mee kan doen.